TÜRMOB DİGİTAL MUHASEBE VE VERGİ GÜNDEMİ SEMİNERİ ODAMIZDA YAPILDI

Türmob Eğitmeni SMMM Nusret KURDOĞLU'nun konuşmacı olduğu TÜRMOB Digital Muhasebe ve Vergi Gündemi Semineri 10 Ocak çarşamba günü Odamız Şevki Karcı Seminer Salonunda yapıldı.
Meslek Mensuplarımız, stajyerler ve muhasebe büro elemanlarının yoğun ilgi gösterdiği Seminer'de Nusret KURDOĞLU; Defter Beyan Sistemi(Serbest Meslek Kazanç Defteri İle İşletme Defterlerinin Geleceği), Muhtasar-Aylık Prim Hizmet Bildirgesi Birleşmesi, e-serbest meslek makbuzu, e-müstahsil makbuzu, e-irsaliye ve diger e-uygulamalar hakkında bilgiler verdi.
Seminerin ikinci bölümünde Uyumlu Mükelleflere Sağlanan Vergisel Avantajlar, Nakit Sermayede Vergi İndirimi, İzaha Davet,Torba Yasa İle Gelen Değişiklikler, Bilirkişilik, Uzlaştırmacılık ve Arabuluculuk'ta Vergilendirme konularında bilgiler vererek Yıl Sonu İşlemlerinde dikkat edilecek konular hakkında hatırlatmalar yaptı.
Seminerin son bölümünde katılımcılardan gelen sorulara cevap verdi.
Seminer'de Oda Eski Başkanımız Okhan Tolga SAYAN'a başkanlığı süresince yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, YMM Abdulkadir AYDIN, YMM Mehmet İlhami YAVUZ ve YMM Nurettin ŞAHİN'e odamıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Oda Başkanımız Umut AYDIN tarafından Plaket verildi.
Seminer sonunda Türmob Eğitmeni SMMM Nusret KURDOĞLU'na Oda Başkanımız Umut AYDIN tarafından Plaket takdim edildi.

Ayrıca seminere katılan meslek mensuplarımıza, stajyerlere ve muhasebe büro elemanlarına Teşekkür Belgesi verildi.

© Copyright 2017. All Rights Reserved.